Tuesday, February 24, 2009

Why are there canimals here, in this ørken ?


Det står på tv 3s egne hjemme side at de fleste nordmenn har vært på chartertur til syden og at de fleste kan kjenne seg igjen i noe av det som vises på tv.


Nå skal jeg ærlig innrømme at det er lettere og gjøre ting i syden som man aldri ville gjort hjemme og en blir litt mer løssluppen og tar ikke nødvendigvis ting seriøst. Det kan også bli mye alkohol og man kan bare leve livet og drømme seg bort fra en ellers så travel hverdag.


Meeen det tv 3 formidler kan ikke være den gjennomsnittlige charterturist ? Iallefall ikke den kvinnelige halvdelen. For jeg kan med hånden på hjerte si at hver eneste av de jentene/damene som er med i denne sessongen kunne vært erklært hjernedød.


Hva skjer med verden ?


To blonde tvillinger som springer rundt med ti centimeter høye hæler og lurer på "Why are there canimals here, in this ørken ? "


To "glamour" modeller som tror at to sammensatte senger er en enkelt seng og påstår og ha gjort en homofil kompis hetro.


To middelaldrene damer som lurer på hva verden var før baileys og verdens mest sytete kjæreste.


For ikke og glemme hun som har vært med før også, men den dama er bare gal i hode så hun er nesten unnskyldt.


Av og til lurer jeg på om de egentlig er skuespillere og at det hele er kødd, håper nesten det, da skulle de hatt en oscar alle sammen , jævlig bra skuespill.



5 comments:

Mari Takle Thomassen said...

hahahahahahaha!! :) Enig med dæ! :D

Tine said...

Haha! Ja, og hva skjer med han gamle og den buksa?

Anonymous said...

søt blogg du har :-) Stå på!

Ha en fin kveld videre:-)

Anonymous said...

hahahaaha

Anonymous said...

tusen takk, kos å høre søta :-)

Ha en fin helg! :-D